Головне в крем-брюле - це правильна температура запікання. 160 градусів, не більше, і обов'язково на водяній бані. Вершки беру жирні, не менше 33%, жовтки тільки свіжі. Ванілін додаю натуральний, а не штучний.
--------------------- Детские двух- и трехколесные велосипеды/самокаты/бассейны/коляски для кукол...Обращайтесь!!
Головне в крем-брюле - це правильна температура запікання. 160 градусів, не більше, і обов'язково на водяній бані. Вершки беру жирні, не менше 33%, жовтки тільки свіжі. Ванілін додаю натуральний, а не штучний.
Я готую крем-брюле кілька років і найскладніше - це карамелізувати цукор зверху. Паяльна лампа краще горілки, температура більш контрольована. Ще важливо щоб крем був повністю охолоджений перед карамелізацією, інакше розтане. На https://smachno.blog є чудова покрокова інструкція з фотографіями всього процесу.
--------------------- Надо мечтать как можно больше, как можно сильнеемечтать, чтобы будущее обратить в настоящее...